Overzicht van de aanwezige artikelen

Gewenste overzicht:

Erkenningen 2017

Dit artikel gaat over de erkenningen 2017 zoals de Russisch Blauw Agouti tamme rat en de Rex beharing bij de Syrische hamster.

Exoknaag 4 december 2016

Kort verslag van Exoknaag 4 december 2016 inclusief uitslagen en link naar de foto's.

Verslag over N.K.V. Bokaal gehouden op 17 april 2016

Op zondag 17 april 2016, was het weer zover. N.K.V. Bokaal of beter bekend bij sommige als Exoknaag heeft weer plaats gevonden. Ikzelf ging er voor de eerste keer staan met een tafel en voor de tweede keer dat ik er naartoe ging. Als Belgische deelneemster ging ik ook meedoen aan de show. Voor mij de aller eerste keer.

Uitslag Championshow 2016

Hier kan je de uitslag van de Championshow gehouden in januari 2016 vinden.

Uitnodiging IJsselmuiden Show op zaterdag 11 Juni 2016

Voor de eerste keer zal er tijdens de Ijsselmuiden Show in Ijsselmuiden een show plaatsvinden in combinatie met de NCC en de NKV. De show wordt dit jaat alweer voor de 7e keer georganiseerd door de NCC, en dit jaar zal voor de eerste keer de NKV aanschuiven. De show zal plaatsvinden op een prachtige locatie, namelijk in de manage van de Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden. 

Exoknaag / NKV Bokaal 2016

Foto's en impressie van de N.K.V. Bokaal gehouden op 17 april 2016.

Erkenningen 2016

De fokkers voor de aanvraag van een voorlopige erkenning waren dit jaar goed op tijd en gelukkig kwamen ook de vragen met betrekking tot de nieuwe erkenningen ruim op tijd binnen zodat ik (Anneke) de fokkers door de gehele problematiek van het aanvragen en de papierhandel heb kunnen helpen. Helaas voor één inzender uit het buitenland kwam haar aanvraag veel te laat binnen. Gelukkig betrof het hier een ervaren fokster die er begrip voor had en haar aanvraag komend jaar zal in dienen. De bestuur van de NKV vind het jammer dat er erkenningen zijn aangevraagd buiten de NKV om, hierdoor hebben we zelf de dieren niet kunnen beoordelen van te voren en geen goed advies naar de standaardcommissie kunnen geven.