Wat is Ratten-Speeltjes?

Ratten-Speeltjes is de grootste website van Nederland in speelgoed voor tamme ratten! Bij Ratten-Speeltjes vind je vele tips om je eigen ratten speeltjes te knutselen en als je niet creatief genoeg bent... koop je de ratten speeltjes gewoon online vanuit je luie stoel in onze webshop!

Ratten-Speeltjes is een online dierenwinkel en ons bedrijf verkoopt al vanaf 2005 accessoires voor kleine diersoorten. Wij zijn gespecialiseerd in speelgoed voor tamme ratten, maar onze producten zijn ook geschikt voor andere dieren zoals fretten, cavia's, hamsters en vogeltjes.

Wij vinden dat het belang van spelen bij dieren wordt onderschat. Vooral tamme ratten en fretten moeten constant gestimuleerd worden omdat ze zo intelligent zijn. Het is erg belangrijk dat de kooi regelmatig opnieuw wordt ingericht om dieren levendig en vrolijk te houden. Zorg ervoor dat dieren die in kooien leven zich niet onnatuurlijk hoeven te gedragen!

In tegenstelling tot soortgelijke webshops heeft Ratten-Speeltjes absoluut de allerbeste topkwaliteit! Wij zijn zonder twijfel de enige winkel die dit soort artikelen zů mooi afgewerkt en tot in de puntjes verzorgt verkoopt! Dus wil je gewoon MOOIE spullen hebben? Zoek niet verder!

Ratten-Speeltjes website: www.ratten-speeltjes.nl
Ratten-Speeltjes webshop: www.ratten-speeltjes.nl/winkel
Ratten-Speeltjes op Twitter: www.twitter.com/marislovesrats
Ratten-Speeltjes op Hyves: http://ratten-speeltjes.hyves.nl
Ratten-Speeltjes op YouTube: www.youtube.com/user/RatMariskaRat

Mariska namens Ratten-Speeltjes