Championshow

Op zaterdag 23 Januari 2016 vind er in Nieuwegein weer de Championshow plaats. Ook in 2016 zal de Championshow een eendaagse keuring organiseren voor Kleine Knagers. Gevraagd worden: Tamme Ratten, Mongoolse gerbils, Sundeval gerbils, Bleke gerbils, Kleurmuizen, Syrische Hamsters, Russische dwerghamsters, Chinese dwerghamsters en Campbelli dwerghamsters in erkende en niet-erkende kleurslagen. De eendaagse keuring geldt voor alle inzenders van Kleine Knaagdieren met een geldige KLN-fokkersnummer.

Deze eendaagse keuring zal plaatsvinden op zaterdag 23 januari 2016, die ook toegankelijk is voor publiek, aanvang van de keuring 9.00 uur. De dieren moeten voor 8.30 uur aanwezig zijn in de hal en kunnen rond 16.00 uur weer meegenomen worden. Het inschrijfgeld per enkel nummer bedraagt 2,00. De prijs van de catalogus bedraagt 3,50 en de administratiekosten 4,00 dus tezamen 7,50. Voor kleine Knagers die ter erkenning worden aangeboden geldt geen inschrijfgeld per enkel nummer, wel geldt de afname van een catalogus en administratie kosten. Inzenders dienen er rekening mee te houden dat ze voor het bezoek aan de tentoonstelling, dus ook op de keurdag van de kleine knagers, entree verschuldigd zijn.

Website Championshow

Op de website van de Championshow kan je meer informatie lezen met betrekking tot dit evenement.

Link: http://www.championshow.nl

Inschrijfformulier en vraagprogramma digitaal

Een Excel inschrijfformulier kan je vinden op de website van de Championshow.

Papieren versie: InschrijfformulierChampionShow2016.pdf

Vraagprogramma: VraagprogrammaChampionshow2016.pdf

Entreeprijzen

Volwassenen (vanaf 17 jaar) 8,00
Kinderen van 5 t/m 16 jaar 5,00
Kinderen tot 5 jaar gratis

De beoordeling van de ter erkenning voorgedragen dieren zal plaatsvinden op zaterdag 23 januari 2016. Voor verdere informatie hieromtrent verwijzen wij naar de Diergroepsecretaris. B. van Dijk. Email: knagers@championshow.nl.

Je kan de hier te downloaden inschrijfformulier of het Excel inschrijfformulier op de site van Championshow gebruiken. Inschrijfformulieren zenden naar de Diergroepsecretaris, adres staat vermeld op het inschrijfformulier. Indien geen gebruik wordt gemaakt van automatische incasso dien je het inschrijfgeld voor 5 januari 2016 over te maken op IBAN: NL48 RABO 0302531327 BIC: RABONL2U t.n.v. Champion Show met vermelding van je fokkersnummer. Bij niet tijdige betaling wordt er 2,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Advies kooimaten voor de ingezonden dieren:
- Tamme Ratten Showbak met goed afsluitbare deksel van ca. 20 x 30 cm.
- Gerbils: Showbak met goed afsluitbare deksel van ca. 15 x 20 cm.
- Syrische Hamsters: Showbak met goed afsluitbare deksel van ca. 15 x 20 cm.
- Kleurmuizen: Showbak met goed afsluitbare deksel van ca. 10 x 16 cm.
- Dwerghamsters: Showbak met goed afsluitbare deksel van ca. 10 x 16 cm.

Keurmeesters

Tamme Ratten: Mw. A.A. Bennink [A]
Gerbils: Mw. A.A. Bennink [A]
Kleurmuizen: Mw. A.A. Bennink [A]
Syrische Hamsters: M. Kalberg [A]
Russische Dwerghamster: M. Kalberg [A]
Campbelli Dwerghamster: M. Kalberg [A]
Chinese Dwerghamsters: M. Kalberg [A]