N.K.V. Bokaal

Op zondag 16 april 2017 pakken wij het opnieuw groot aan! Wij houden dan wederom een knaagdierenshow. Dit op het evenement Exoknaag in Houten. Iedereen is welkom, zowel leden als niet leden. De vorige twee N.K.V. shows waren een mooi succes we zetten daar al onze mooie diertjes in de schijnwerpers. En ook deze keer belooft het ook weer een mooie dag te gaan worden nu al zijn er mensen die alles willen weten over onze hoe het een en ander in zijn werk gaat.

De inschrijving sluit twee weken voor het evenement en dat is op 2 april 2016.

Gevraagde dieren

Gevraagd worden: Tamme ratten, Mongoolse gerbils, Bleke gerbils en Sundevall Gerbils, Syrische hamsters, Russische dwerghamsters, Campbelli dwerghamsters, Chinese dwerghamsters en Kleurmuizen.

Alle kleuren en haarstructuren mogen worden ingezonden, echter bij niet erkende kleuren en of haarstructuren moet een standaard of beschrijving bijgeleverd worden. Gebeurt dit niet, dan kan het dier niet gekeurd worden volgens de standaard. Het dier wordt dan alleen gekeurd op de punten 1, 2, 3 en 7 of naar eigen inzicht van de desbetreffende keurmeester.

Inschrijfformulier

N.K.V. leden kunnen op de website inloggen en daarna inschrijven. De niet N.K.V. leden kunnen, indien ze nog niet geregistreerd waren, zich eerst registreren en daarna inschrijven. Nadat je je geregistreerd of ingelogd hebt, kom je in een scherm waar je dieren toe kunt voegen.

De dieren worden één voor één toegevoegd waarna je op de knop afronden drukt. Er wordt dan automatisch een email gemaakt en verstuurd naar onze secretaris met daarin alle door jou ingeschreven dieren. Heb jij de inschrijving al afgerond en wil je nog een nieuwe inschrijving toevoegen. Dat kan! Je logt opnieuw in, voeg de nieuwe dieren toe en verzend je inschrijving opnieuw.

Link inschrijfformulier: http://www.kleineknaagdieren.nl/evenementen/inschrijven/index.php

Mocht het niet lukken om op deze wijze in te schrijven, mag je ook de dieren per email inschrijven. Dit mag je mailen naar info@kleineknaagdieren.nl.

Keurmeesters

Tijdens de N.K.V. shows in Houten laten wij geregeld de inschrijvers ook kennis maken met keurmeesters uit andere landen. Vroeger deden we dat met de shows van Knagerfestijn en dat was heel leerzaam. Afgelopen paar jaar zijn er enkele topfokkers geslaagd voor hun diploma's "keurmeester van knaagdieren". Deze ervaren fokkers worden door ons ook uitgenodigd om hun kennis te delen met ons.

Kosten

Inschrijfkosten bedragen € 2,00 per ingeschreven knaagdier.
De administratiekosten bedragen € 2,00.
Daarbovenop komt de kosten voor de catalogus € 3,50.

Tijdstippen tijdens het evenement

De keuring duurt officieel van 10.00-15.00 uur, met een lunchpauze rond 12.30 uur. De prijsuitreiking zal rond 15.30-16.00 uur zijn.

Het inkooien van de dieren kan van tussen 08.00-09.00 uur en uitkooien mag na de prijsuitreiking rond 16.00 uur.

Inzenders van de show kunnen tussen 07.00-09.00 uur bij de standhouder ingang, aan de achterzijde van het beursgebouw, een entreekaart kopen en de beurshal betreden. Let op! Als je later komt, dan bent je verplicht via de bezoekersingang de beurs te betreden. Dit kan pas vanaf 10.00 uur.

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten