Exoknaag

Exoknaag is een onderdeel van Dierenpret Houten, een evenement waar verschillende diersoorten aanwezig zijn zoals exotische dieren, knaagdieren, fretten, muizen, ratten, cavia's, chinchilla's, stinkdieren, vleermuizen, vogels en nog veel meer. Ook zijn er planten en toebehoren. Het evenement telt een oppervlakte van 2.500 m2. Exoknaag is één van de grootste dierenevenementen van Nederland.

Voor meer informatie kan je de website van Ter bezoeken. Ter is een onderneming die zich op diversen tereinen bezig houdt met dieren in de ruimste zin van het woord. Zij organiseren het evenement Exoknaag. Klik hier voor meer informatie over Exoknaag welke je op de website van Ter kunt vinden.

Eigen stand

Voor weinig geld is het mogelijk om een eigen stand op Exoknaag te huren. Daar kan je dieren aan de bezoekers aanbieden. Huur van eigen stand is inclusief entreegeld. Voor meer informatie kan je contact met Jan van der Meer opnemen via info@ter.nl.

Entreeprijzen

Volwassenen 10,00 euro
Kinderen tot 12 jaar en 65+ 6,00 euro
Kinderen tot vijf jaar oud gratis

Adres en openingstijden

Euretco Expo Center, Meidoornkade 24, Houten

Openingstijden: van 10:00 tot 17:00 uur
Voor aanbieders is het gebouw vanaf vanaf 07:00 uur open

Link: http://www.ter.nl/vhmevents

Attentie: Deuren van de standhouders ingang sluiten een uur voor aanvang beurs. Het lossen zal daarna moeten geschieden via de bezoekersingang. Vanaf het tijdstip dat de beurs is geopend. Indien je niet op tijd, half uur voor aanvang, arriveert kan uw plaats zijn verhuurd of zijn gevuld.