Colofon

Het N.K.V. Website Team

Martin Braak, webbeheerder en ontwikkelaar
Martin Braak is de ontwikkelaar en webmaster van deze website. Hij heeft er voor gezorgd dat deze site draait met allerlei schitterende foto's en effecten. Hij is de motor van deze site en een perfectionist, dat zie je terug in zijn werk voor www.KleineKnaagdieren.nl. Martin is wereldwijd bekend met zijn hobby dwerghamsters en heeft een eigen hamstersite welke te vinden is op www.Dwerghamster.nl. Ook heeft hij een website over de tamme rat gemaakt die te vinden is op www.AllesOverRatten.nl.
Katja van Rossum, secretaris en redactrice van de website
Katja van Rossum is redactrice. Katja fokt nu ruim 9 jaar voornamelijk kleurmuizen in de tekening gevarieerd schimmel. Daarnaast zijn er af en toe nestjes met Russische dwerghamsters. Katja is een keurmeester (B) van Kleine knagers. Katja is werkzaam als medewerker bij de Faunaland (dierenwinkel) in Blerick. En is daarnaast al ruim 24 jaar actief als vrijwilliger op de plaatselijke kinderboerderij. Een andere hobby van Katja is het opvangen en grootbrengen van weeskittens via het plaatselijke asiel. Katja heeft een eigen website die te vinden is op: http://muizenhuiskikirika.googlepages.com/.


Vaste helpers

Ook zijn er verschillende leden die een steentje bijdragen. De onderstaande leden in het speciaal:

Juliet van ReeGrafisch ontwerp van banners en logo, Engelse vertaling, medebeheerder Facebook
Nicolette Van de Waal-KoeneMedebeheerder Facebook

Foto's

Op veel plaatsen op deze website staan prachtige foto's. Deze foto's zijn beschikbaar gesteld voor de vereniging en mogen niet op een ander manier door anderen gebruikt worden. Ook niet voor Marktplaats advertenties. Bij de foto's staan de naam van de persoon wie de foto gemaakt en beschikbaar heeft gesteld. Daar waar geen naam bij staat, dat zijn hoofdzakelijk foto's gemaakt door onze webbeheerder en tevens clubfotograaf Martin Braak.

Aansprakelijkheid

De geplaatste artikelen zijn op persoonlijke titels geschreven en de vereniging is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud van de artikelen. Mocht je toch onjuistheden constateren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Gevraagd

Wij zouden graag foto's, artikelen, illustraties, ideeŽn, vragen en dergelijke ontvangen. Daarvoor kan je ůf het contactformulier gebruiken ůf een mail sturen naar: info@kleineknaagdieren.nl.

Sponsoring / reclame

Op deze site is het voor commerciŽle (aanverwante) bedrijven mogelijk om reclame te maken. Zo is het mogelijk om uw bedrijf of product via een banner te promoten of dat uw logo in beeld komt en doorgeschakeld wordt naar uw site. We noemen dit reclame op maat. Lezers komen hier te weten wat er allemaal voorhanden is voor hun kleine knager. De lezer vraagt de aanbieder presenteert.