Sponsors

De Nederlandse Knaagdierenfokkers Verenging, een vereniging zonder winstbelang, heeft een aantal sponsors die adverteren in ons jaarboek en/of op deze website of onze evenementen sponsoren. Mede dankzij deze sponsoring draait onze website en kunnen wij allerlei activiteiten financieren.

Op deze site is het voor commerciŽle (aanverwante) bedrijven mogelijk om reclame te maken en in the picture komen bij een zeer uitgebreid knaagdierliefhebbend publiek. Zo is het mogelijk om uw bedrijf of product te promoten of dat uw logo in beeld komt en doorgeschakeld wordt naar uw eigen site.

Heeft u zelf een bedrijf of kent u iemand die interesse heeft om sponsor te worden van de N.K.V., dan kunt u contact opnemen met de secretaris (info@kleineknaagdieren.nl). Wij zorgen er dan voor dat we contact opnemen om verdere informatie te verstrekken.

Sponsors

Dit zijn de sponsors die onze website en of evenementen sponsoren.

De Gooise Diersuper
Al sinds 2001 zijn zij een dierenwinkel en de specialist op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden in Bussum en omstreken. Zij zijn de supermarkt onder de dierenspeciaalzaken; ze hebben een grote winkel, met een ruim assortiment en lage prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak! Bestellen voor bezorging, in ons eigen bezorggebied, kan op jun webshop.

Website: http://www.degooisediersuper.nl/
Versele-Laga
Versele-Laga sponsort zowel de website als het evenement N.K.V. Bokaal. Sinds meer dan 40 jaar is Versele-Laga actief in de voeding voor huisdieren. Als producent van een breed assortiment dierenvoeding en -snacks, is voor Versele-Laga geen inspanning te groot om uw vertrouwen te verdienen.

Website: http://www.versele-laga.com
Supreme Petfoods
Supreme sponsort onze website. Vijfentwintig jaar geleden introduceerden zij Russel Rabbit, het eerste specialistische voer voor konijnen in Europa. Sindsdien hebben zijn hun assortiment continu uitgebreid met diervoer voor verschillende diersoorten. Daarbij vinden zij duurzaamheid en leefomgeving zeer belangrijk.

Website: http://www.supremepetfoods.nl
Hopefarms
Hopefarms sponsort onze website. Hopefarms maakt kwalitatief natuurlijk voer voor konijnen en knaagdieren. Hope Farms bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en/of synthetische conserveringsmiddelen. Hope Farms houdt dieren levenslustig en gezond en biedt een natuurlijke weerstand tegen (infectie)ziekten. Het zorgt voor een stralend glanzende vacht!

Website: http://www.hopefarms.nl
Ratten-speeltjes
Ratten-speeltjes. sponsort het onderdeel tamme ratten van onze website. Ratten-Speeltjes is een online rattenwinkel waar allerlei leuke en bijzondere speeltjes en benodigdheden voor tamme ratten kunt aanschaffen.

Website: http://www.ratten-speeltjes.nl
Ter
Ter sponsort de vereniging met het beschikbaar stellen van ruimte op verschillende evenementen. Ter is een onderneming die zich op diversen tereinen bezig houdt met dieren in de ruimste zin van het woord. Bij dit alles staat het belang van het dier voorop! Van dierenbenodigheden tot aan de dierenpark Meer Zoo.

Website: http://www.ter.nl en Meer Zoo
Back2Nature
De onderneming begon als een inzamelings- en verwerkingsbedrijf van papier en karton voor papiermolens. Vervolgens ontwikkelde zij technologie om oude kranten om te zetten in absorberende producten voor thuis- en industrieel gebruik.

Website: http://www.back-2-nature.co.nl

De Nederlandse Knaagdierenfokkers Vereniging wil haar sponsors bedanken voor hun steun.