N.K.V. Bokaal

Op zondag 1 december 2019 houdt de vereniging wederom de N.K.V. Bokaal, dit keer in de vorm van NKV Jongdierendag. Dit evenement wordt georganiseerd op de Exoknaag.

De inschrijving sluit twee weken voor het evenement en dat is op 17 november 2019. Voor de deelname hoef je geen fokkerskaart van de K.L.N. te bezitten. Wel moet je lid zijn van de verenening N.K.V. De mogelijkheid bestaat dat je kort lid wordt van de vereniging. Kort lidmaatschap kost € 5 en kan op het evenement geregeld worden.

Gevraagde dieren

Gevraagd worden: Tamme ratten, Mongoolse gerbils, Bleke gerbils en Sundevall Gerbils, Syrische hamsters, Russische dwerghamsters, Campbelli dwerghamsters, Chinese dwerghamsters en Kleurmuizen.

Alle kleuren en haarstructuren mogen worden ingezonden, echter bij niet erkende kleuren en of haarstructuren moet een standaard of beschrijving bijgeleverd worden. Gebeurt dit niet, dan kan het dier niet gekeurd worden volgens de standaard. Het dier wordt dan alleen gekeurd op de punten 1, 2, 3 en 7 of naar eigen inzicht van de desbetreffende keurmeester.

Inschrijfformulier

N.K.V. leden kunnen op de website inloggen en daarna inschrijven. De niet N.K.V. leden kunnen, indien ze nog niet geregistreerd waren, zich eerst registreren en daarna inschrijven. Nadat je je geregistreerd of ingelogd hebt, kom je in een scherm waar je dieren toe kunt voegen.

De dieren worden één voor één toegevoegd waarna je op de knop afronden drukt. Er wordt dan automatisch een email gemaakt en verstuurd naar onze secretaris met daarin alle door jou ingeschreven dieren. Heb jij de inschrijving al afgerond en wil je nog een nieuwe inschrijving toevoegen. Dat kan! Je logt opnieuw in, voeg de nieuwe dieren toe en verzend je inschrijving opnieuw.

Link inschrijfformulier: http://www.kleineknaagdieren.nl/evenementen/inschrijven/index.php

Mocht het niet lukken om op deze wijze in te schrijven, mag je ook de dieren per email inschrijven. Dit mag je mailen naar info@kleineknaagdieren.nl.

Kosten

Inschrijfkosten bedragen € 2,00 per ingeschreven knaagdier.
De administratiekosten bedragen € 2,00.
Daarbovenop komt de kosten voor de catalogus € 3,50.

Tijdstippen tijdens het evenement

De keuring duurt officieel van 10.00-15.00 uur, met een lunchpauze rond 12.30 uur. De prijsuitreiking zal rond 15.30-16.00 uur zijn.

Het inkooien van de dieren kan van tussen 08.00-09.00 uur en uitkooien mag na de prijsuitreiking rond 16.00 uur.

Inzenders van de show kunnen tussen 07.00-09.00 uur bij de standhouder ingang, aan de achterzijde van het beursgebouw, een entreekaart kopen en de beurshal betreden. Let op! Als je later komt, dan bent je verplicht via de bezoekersingang de beurs te betreden. Dit kan pas vanaf 10.00 uur.

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten