Welkom!

Welkom op de uitgebreide website voor fokkers en liefhebbers van (kleine) knaagdieren. Deze website bevat heel veel informatie over de Nederlandse Knaagdierenfokkers Vereniging (N.K.V.) en de knaagdieren. Zo kun je hier informatie vinden over huisvesting, verzorging, voortplanting, de (erkende) kleurslagen, de door onze organiseerde evenementen en/of keuringen, etc. Daarnaast worden er geregeld nieuwe, informatieve artikelen over de diverse diersoorten geplaatst. In onze database staan nu al meer dan 350 artikelen! Ook staan er her en der prachtige foto's die je vaak door middel van een "klik" kunt vergroten. Ook zijn wij actief op Facebook waar iedereen vragen kan stellen.


Algemene Ledenvergadering - zondag 8 maart 2020

Graag willen wij jullie via deze weg uitnodigen voor de Jaarlijkse Ledenvergadering op zondag 8 Maart 2020. De vergadering vindt plaats bij Korfbalclub Merwede, Thorbeckelaan 104, 3362 BV Sliedrecht (Let op! Andere locatie als andere jaren. Is nu het gebouw aan de linkerkant van de Havik!).

Ontvangst is er met een kopje koffie of thee. We beginnen om 10 uur met de vergadering en hopen voor de lunch klaar te zijn. Voor de lunch is er op locatie op eigen rekening van alles te verkrijgen voor de inwendige mens. Tevens zijn er diverse dranken zoals frisdrank, koffie of thee te verkrijgen.

Na de lunch is er een middagprogramma. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om dieren uit te wisselen, de kletsen en te praten over onze gezamenlijke hobby! De dag zal rond 16.00 uur afgesloten worden.

Aan en afmeldingen voor de vergadering alsmede machtigingen voor de bestuursverkiezing kunnen verstuurd worden naar secretaris@kleineknaagdieren.nl.( van )

( van )

Foto's van N.K.V. Bokaal gehouden op 21 april 2019

Op 21 april 2019 was de 13e editie van de N.K.V. Bokaal gehouden. Klik hier om de foto's gemaakt op de N.K.V. Bokaal te bekijken.

De foto's zijn door de clubfotograaf Martin Braak gemaakt. De foto's mogen door de eigenaren van de dieren gebruikt worden met vermelding van de naam van de auteur.